om SpyCap

Fakta om SpyCap

Dansk opprinnelse

SpyCap A/S er en 100% dansk virksomhet som ar spesialisert seg i sikring av dieseltanker gjennom det patenterte, elektroniske SpyCap-systemet.
SpyCap tilbyr tanksikringsløsninger til f.eks. busser, lastbiler, entreprenør- og landbruksmaskiner samt diesel- og oljetanker. Alle løsninger er enkle å installere og kan raskt integreres i eksisterende flåtestyrings- og sporingsystemer.
Med en SpyCap-løsning sikrer du deg effektivt mod dieseltyveri. Det gir deg trygget i din virksomhets hverdag og ro til å konsentrere deg om de viktige oppgaver!

Fra idé til virkelighet

Idéen til SpyCap oppsto hos Kalle Vinge, som på sitt arbeide på byggeplasser med entreprenørmaskiner med jevne mellomrom opplevde frustrasjonen og omkostningene forbundet med tyveri av diesel. Kalle satte seg fore å gjøre noe med problemet og fant opp det nå patenterte system.

WTL som norsk forhandler

WTL har vært etablert som transportbedrift i Bergen siden 1993. Virksomheten omfatter i dag blant annet mekling av transportoppdrag og kjøp og salg av europaller til norske transportkunder samt at vi utfører vintervedlikehold på en del kommunale og private veier i vårt område. WTL forhandler også bildekk til små og store kjøretøy samt bilrekvisita, deriblant SpyCap.
WTL består i dag av ca 23 ansatte og har en moderne bilpark spredt fra varebiler til 26 tonns lastebiler.

Vi har etablert ett samarbeid med Team Verksted AS for montering av SpyCap enhetene over hele Sør-Norge. Vi har dessuten samarbeid med ABAX flåtestyringsystem og kan følgelig formidle alt du måtte trenge av utstyr til sikring av dine dieseltanker!